برنج های درجه یک ایرانی

درباره برنج دودی بیشتر بدانید

رنج دودی به برنج هایی گفته می شود که توسط اتاقک های دود با آتش زدن تنه چوب درختان طعم و بوی دود به خود می گیرند امروزه مصرف مواد غذایی دودی به صورت موقت و گذرا شده است مانند برنج دودی و ماهی دودی و… اما جالب است بدانید در گذشته مواد های غذایی را برای نگهداری بیشتر و از بین بردن قارچ و میکروب دودی می کردند دودی کردن باعث ضد عفونی کردن مواد غذایی میشود و بیشتر از دوهزار نوع ماده شیمیایی مانند الکل دارد با وجود پیشرفت و آگاهی مردم در نحوه نگهداری از مواد غذایی دیگر شاهد دودی کردن محصولات نیستیم و مصرف مواد غذایی دودی به سلیقه و ذائقه مرتبط شده است. برنج دودی از بهترین و مرغوب‌ترین ارقام کیفی برنج محسوب می‌شود،به طور کلی شکل دانه بلند، قلمی و رنگ آن سفید متمایل به کرم و دارای کیفیت پخت عالی و طعم و عطر خوب می‌باشد
photo_2023-10-30_19-49-05 (2)
photo_2023-10-30_19-49-05
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *